We zijn er,SANTIAGO!!!
Door: MargreetenDia
22 Juni 2012 | Spanje, Santiago de Compostela
22 Juni 2012 - 11:51
Coby:
Van harte gefeliciteerd met deze topprestatie:
Met het volbrengen van deze tocht,
mag u zich bevrijd voelen en u
mag zelf bepalen waarvan.
Diegene die op eigen kracht Santiago
heeft bereikt, is een bevrijd mens!
aldus Don Jaime.
Geniet.....
22 Juni 2012 - 12:10
Nico:
geweldig goed zo meiden van het groene hart. veel liefs van Nico hoop op een leuk weerzien .Van harte n Gefeliciteert -
22 Juni 2012 - 12:53
Lot:
KICKE, GERED, GAAF !!! En zeker STOER van de dames uit Hazerswoude !
Dit pikt niemand jullie ooit nog af !
Genietse nog de laatste dagen (voordat het gewone leven weer begint ;-) )
Bakse aan't strand en niet vergeten te draaien zo nu en dan..... -
22 Juni 2012 - 12:58
Bernadette:
Hoi Margreet en Dia,
Een geweldige prestatie! Ben erg trots op jullie. Dikke zoen en geniet van de omgeving.
Bernadette en Pieter -
22 Juni 2012 - 13:05
Margot (Pelgrimzus):
Proficiat dames. Geweldig gedaan. -
22 Juni 2012 - 13:07
Elly Maat :
Stoere dames uit Hazerswoude,
Wat een fantastische prestatie, van harte gefeliciteerd!!!! Wat zullen jullie trots zijn, nou dat mag ook, denk weer even terug aan het nederlanse echtpaar wat we vorig jaar in Santiago hebben ontmoet het geluk straalde van hun gezichten na 5 maanden lopen Santiago bereikt, begrijp wel een een beetje hoe jullie je nu voelen.Hoop wel dat jullie reisverslagen nu niet abrupt stoppen want dat zou een gemis zijn Chris en ik hebben ze iedere dag gelezen. Ga van je zege genieten.
Heel veel groeten en nog een fijne week.
Elly & Chris Maat -
22 Juni 2012 - 13:13
Arie :
Gefeliciteerd!!Goed gedaan en erg snel!Netjussssssss...Ik ben trots op jullie!!Nu lekker ff chillen daar!....Enne er is ook nog een Santiago in Chili dus je kan nog ff doorknallen als jullie zin hebben?? ;-) -
22 Juni 2012 - 13:26
Willem:
Ladies van harte gefeliciteerd , super prestatie
Liefs Willem -
22 Juni 2012 - 13:43
Aartjan En Nelleke:
Proficiat met deze topprestatie!! zoveel kilometers in zo'n korte periode. Nou kunnen jullie heerlijk gaan relaxen en genieten van een welverdiende week vakantie en het weerzien straks met de mannen.
Wij gaan zo naar een optreden van Ilse de Lange in de koepelkerk in Amsterdam waar we veel zin in hebben.
Nog een heel gezellige week gewenst en de hartelijke groeten vanaf een winderige Smitweg. -
22 Juni 2012 - 14:20
Ariette:
Hola chicas, van harte gefeliciteerd!!! Raoul vraagt of jullie windje mee hadden!!! Jaja laat maar kletsen, hij doet het jullie niet na. En Zoe zegt dat jullie niet te bruin mogen worden want hier zit het weer niet erg mee. Veel wind, dan weer een stortbui. Maar ja wat kan jullie dat schelen. dit pakt niemand jullie meer af zoals lot zei. Weet je nog Margreet: het staat voor altijd op je harde
schijf. We wensen jullie nog veel plezier toe de komende dagen en ik weet zeker dat de mannen
staan te popelen jullie kant op te komen.
Saludos y besos van de faseltjes -
22 Juni 2012 - 15:20
Corrie En Ronald:
Een prestatie van jewelste, maar vooral een levenslange positieve ervaring die niemand jullie meer kan afnemen en jullie de rest van jullie van leven bij zal blijven. De laatste week nog maar lekker genieten eerst samen en later met jullie mannen.
Liefs Corrie en Ronald -
22 Juni 2012 - 15:32
Agnes:
Dit is een gelukkige dag voor jullie.
Wat een band zal dat ook geven dat jullie dit samen hebben 'gefikst'.
Loop als tourwinnaars rond en dankbaar voor de gelegenheid die jullie namen/kregen om deze reis te maken.
Zie uit naar jullie echtgenoten en het moment om herenigd te zijn.
22 Juni 2012 - 15:52
Jan En Anneke :
Super gedaan dames!!!!!! we hebben veel respect voor jullie onderneming. Ja die laatste loodjes zijn best pittig he. We hebben door jullie leuke verslagen iedere dag weer een beetje opnieuw mee gefietst. Jullie hebben vaak in dezelfde plaatsen overnacht als wij vorig jaar. Als je zondag naar de kathedraal gaat word er zeker voor jullie met het "vat"gezwaaid!! Deze tocht zal nog lang in het hoofd blijven zitten en nu nog door naar Finisterre was voor ons de kers op de taart.
Nog een top week toegewenst met z`n allen. -
22 Juni 2012 - 15:55
Sjaan En Niek :
Van harte gefeliciteerd : dat hebben JULLIE mooie gedaan. En nu maar genieten in het dorp ,en terug kijken op die mooie reis, en nu wachten op de mannen die doen het niet na denk
HEEL GOED DAMES -
22 Juni 2012 - 16:13
Familie Kaptein:
Job well done, nu beentjes omhoog (of in het zand?) -
22 Juni 2012 - 17:26
Jan En Marijke:
Fantastisch, van harte. Wat een prestatie, sombrero af hoor. Geniet van de laatste week in Spanje.
Het zal wel afkikken worden, niet meer iedere dag op de fiets te moeten.
Geweldig wat jullie meegemaakt hebben Een top prestatie.
Groetjes van Jan enMarijke -
22 Juni 2012 - 17:48
Greet Vermeulen:
Dia en Margreet,
Wat moet dit een heerlijk gevoel geven, van harte gefeliciteerd! Als ik jullie was zou ik nog even lekker genieten daar in Spanje, de dorpjes die jullie gisteren hebben aangedaan lijkt mij ook erg leuk.Alles zoals vroeger.....zucht.
Groetjes, Greet. -
22 Juni 2012 - 19:07
Rederik:
heel erg van harte gefeliciteerd met jullie aankomst in santiago.
heb jullie blog bijna dagelijks vanuit haarlem met veel plezier gevolgd.
geniet met volle teugen van deze mooie stad! -
22 Juni 2012 - 19:49
Nico En Katy:
Toppers, gefeliciteerd !!! -
22 Juni 2012 - 20:35
Lenne:
yes!! gehaald!! Heel goed en van harte gefeliciteerd!! Nog lekker een weekje genieten en de laatste mooie dingen zien en beleven!! Genieten jullie er maar lekker van en tot gauw!! -
22 Juni 2012 - 20:45
Conny:
Proficiat! Wat een prestatie.
Ik ga jullie blog missen, elke dag even kijken, dat is nu dus over.
Geniet ervan, dit is een enorme ervaring.
Groetjes, Conny T -
22 Juni 2012 - 20:52
Ellen T:
Ik sluit mij volledig aan bij de woorden van mijn zus hierboven. SUPER! -
22 Juni 2012 - 20:54
Wil Van Der Salm:
Gefeliciteerd met deze bijzondere, avontuurlijke prestatie!
Geniet nog even van de Spaanse zon, hier is het herfstachtig grijs en nat!
Groet uit Zoeterwoude -
23 Juni 2012 - 07:52
Mireille:
Hoi Margreet,
Van Harte Gefeliciteerd natuurlijk! Ontzettend knap :)
Tot gauw,
Mireille -
23 Juni 2012 - 08:19
Tante Aat En Oom Han:
Hebben groot respect voor jullie prestatie, hartelijk gefeliciteerd. Oom en Hans Aat. -
23 Juni 2012 - 14:15
Mieke:
gefeliciteerd meiden met juliie prestatie. Niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Nu lekker een weekje vakantie vieren neem ik aan. Lekker genieten en niks doen. -
23 Juni 2012 - 18:05
Frans En Elly:
Chapeau, Chapeau. Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie en zo snel We zijn trots op jullie. Het laatste stuk was zo te lezen behoorlijk pittig en dan die mist en die kou. Lekker een weekje genieten en uitrusten. Volgens mij moeten jullie wel elke dag even fietsen, anders kunnen die benen dat niet aan. Geniet vooral van de zon, want het lijkt hier af en toe wel herfst.
Veel plezier met Willem en Nico. Ze kunnen niet wachten ........ -
23 Juni 2012 - 18:12
Dinja:
Top prestatie!! Jullie kunnen trots op jezelf zijn. Geniet van de welverdiende week 'off' ,have a good one/cheers!! Groetjes uit Leiden -
23 Juni 2012 - 18:13
Dinja:
24 Juni 2012 - 15:02
Michiel En Mennie :
Hartstikke goed! Gefeliciteerd met deze mijlpaal!!! -
25 Juni 2012 - 03:22
Jose:
Na een internetloze week op Fuerteventura vanmorgen jullie fantastische prestatie vernomen op het blog. Santiago zit nu in jullie hart en benen!
27 Juni 2012 - 14:28
Martin Bakker Arkema:
Beste Margreet & Dia,
Geweldig knappe prestatie geleverd ! Respect.
Ik was jullie reis- en kamergenoot voor één dag in Naintré.
Daar waren jullie onder de indruk van het profiel van de bergen die nog op jullie lagen te wachten.
Blijkbaar hebben jullie ze allemaal overwonnen. Heel knap.
Een lichamelijke en geestelijke loutering en gewoon een lekker gevoel na afloop.
Ik zal de foto's die ik toen heb gemaakt in klein formaat naar het hotmail adres van Dia opsturen.
Als jullie ze op Mb formaat willen hebben dan hoor ik het wel.
Gegroet,
Martin
PS. hebben jullie het emailadres van La Barque in Naintré ?