Een klimdag met een processie.
Door: MargreetenDia
11 Juni 2012 | Spanje, Navarrete
En voor de liefhebbers ,de koekoek reist nog steeds mee.
11 Juni 2012 - 14:46
Laurien:
Lieve Dia, klinkt als een leuk feestje! Wat een mooie foto's allemaal!! En heb inmiddels alle verhaaltjes gelezen :)! We whatsappen. xxxx -
11 Juni 2012 - 15:00
Willem:
Prachtig die processie , toch wel het overwegen waard om katholiek te worden .
Van slapen zal wel niet veel komen met al die snurkende mannen op de kamer , dus maar snel de stad in lekker een terrasje pikken
Liefs Willem -
11 Juni 2012 - 17:03
Renger Geurts:
Hallo Margreet en Dia ,
Echt leuk om jullie belevenissen te lezen , en als je de foto's bekijkt dan krijg je zin om ook zo'n tocht te maken . MAAR helaas zijn mijn conditie en mijn beenspieren niet zo getraind als die van jullie . Laat ik maar met Gerda rondje op de Veluwe fietsen , da's max haalbare nu.
Ik hoop dat jullie nog vele veilige en zonnige kilometers kunnen maken .
Trouwens , nu al in Spanje , gaat wel van een leien dakje dames .
Allebei heel veel fiets en kijk plezier
Gr Renger -
11 Juni 2012 - 20:23
Lenne:
Hello Dia en Margreet
Heel leuk weer om alles te lezen. en jullie zijn in Spanje, geweldig! Dit zal wel een moeilijk stuk worden met al dat klimmen maar ook super, Spanje!!! En die koekoek is toch ook geweldig. Het weer laat hier echt te wensen over, balen....dus wij verlangen ook wel naar Spanje haha. Volgens mij hebben jullie nog niet veel je regenkleding hoeven gebruiken toch? Lekker hoor.
En Dia, niet naar Willem luisteren hoor, met zijn overweging katholiek te worden...het zal wel door de eenzaamheid komen. Nee hoor, grapje. Ik heb op tv een programma gezien over lopers naar Santiago en als je die route bekeek, ook dat laatste stuk in Spanje, was het er behoorlijk druk met lopers. Nou doe de groeten van mij aan Spanje en vraag of ze wat zon kunnen missen.
Veel fietsplezier, geniet van al het mooie onderweg!! Suk6.
Liefs Lenne -
11 Juni 2012 - 20:30
Sophie:
Hoi Dia! Wat fantastisch om te lezen over jullie reis en belevenissen! Klinkt echt leuk; wil graag meer horen als je weer terug bent en de volgende keer we elkaar zien! Take care, en take it easy! Groetjes, Sophie -
11 Juni 2012 - 20:42
Jan En Anneke:
Foutje! Zie onze reactie op 9/6 nr 11 -
11 Juni 2012 - 22:42
Bernadette:
Hallo fietsdames,
Ik heb even opgezocht wie San Bernabe is. Het is een apostel. Niet een van de 12 maar een van de...
Over Barbanas vind ik onder meer:
'Barnabas wordt drieëntwintig keer genoemd in het Bijbelboek Handelingen van de Apostelen. Eénmaal in 1 Korinthiërs, driemaal in Galaten en éénmaal in Kolossensen. Uit deze teksten blijkt dat hij een discipel van Jezus was vóór de bekering van Saul (Paulus). In Handelingen 4:36 staat over hem geschreven: Een van hen was Josef, een Leviet uit Cyprus, die van de apostelen de bijnaam Barnabas had gekregen, wat in onze taal 'zoon van de vertroosting' betekent. '
Bernadette
12 Juni 2012 - 07:17
Ellen:
Geniet van de dagelijkse verslagjes. Ook door de mooie foto's. 't Lijkt een beetje of je meereist. Ben benieuwd of jullie door die dagelijkse urenlange fietstochten langzaam maar zeker in een 'meditatieve' stemming komen. Of blijven het vakantiegevoel en de sportprestatie overheersen?
Groetjes, ook van Herman, Ellen -
12 Juni 2012 - 08:34
Emmy:
Ik heb gisteren jullie e-mailadres van tante Aat gekregen. Ik vind het leuk om jullie te volgen en wens jullie heel veel succes en doorzettingsvermogen -
12 Juni 2012 - 10:53
Daniëlle:
Hallo Dames,
Door al die verhalen van jullie, krijg je het gevoel dat je mee lift achterop de fiets. Gelukkig is dat niet zo, want anders zouden al die beklimmingen niet haalbaar zijn. Maar je hebt wel het idee dat je het van dichtbij mee maakt.
Goed om te lezen ook dat jullie nog maar zelden een echte regenbui hebben gehad, want dat bevordert niet echt het fietsplezier. Het zonnetje doet wel aardig haar werk, want dat is van jullie af te zien.
Succes met alle beklimmingen, (gelukkig is er meestal na elke beklimming ook een afdaling.) en geniet ervan.
Gr Niels en Daniëlle -
12 Juni 2012 - 14:46
Beste Knecht Van Nic:
je hebben wel lekker weer gehad zo te horen bijna geen regen lekker hoor ook nog geen pech dat ik weet groetjes jur -
12 Juni 2012 - 15:45
Familie Kaptein:
Zo alweer in Spanje! De tocht schiet al aardig op. Hier gaat alles goed. De bouw vordert, twee torenkranen zijn weg en de laatste steigers worden van de tweede woontoren gehaald. We hebben ook een leuke speeltuin in de buurt ontdekt met allemaal natuurlijke materialen en waterstroompjes, Lennart vindt het geweldig. Samen in het keukentje van het speelhuisje of lekker in de tuin scheppen gaat ook heel goed. Veel succes nog met het laatste stuk! -
12 Juni 2012 - 16:55
Greet:
Hoi Dia,
Ben net terug van vakantie en heb dus nog niet veel gelezen van jullie verslagen. Alleen de begindagen. Wat goed dat jullie al in Spanje zijn. (Gaan jullie te hard of klopt dit wel?)
Ik ga ze gauw lezen en je hoort nog van me.
Geniet ze verder!!
Greet.
12 Juni 2012 - 20:00
Nico:
Er was van jullie nog geen reisverslag dus hiereen klein verhaaltje Voor ons huis staat op dit moment een stoplicht daar heb je daar waarschijnlijk geen last van. Je bent ook nooit een fan van die dingen geweest .Daarom misschien maar goed dat ze er nu staan ik had mooi je gedult kunnen testen niet dus .Op de Boerderij is weer jong leven staartlarven . Maak je geen zorgen bestrijding is begonnen . Veel plezier en reisgenot morgen op weg naar Burgos Misschien moet je Dia nu wat uitleggen . Weltrusten Dames. kap
12 Juni 2012 - 22:20
Marion Van Elswijk:
Wat maken jullie toch veel mee.........enig!!!!!!!!!!!
Veel succes met alles en complimenten hoor!
Liefs en groeten van mijn zusjes xxxxxxxxx -
15 Juni 2012 - 01:18
Janny:
geweldig om jullie reisverslag te lezen
jullie zijn toppers !!!
Dikke knuffel