Adieu Paris! - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van MargreetenDia - WaarBenJij.nu Adieu Paris! - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van MargreetenDia - WaarBenJij.nu

Adieu Paris!

Door: MargreetenDia

Blijf op de hoogte en volg

27 Mei 2012 | Frankrijk, Parijs

8 uur op,vers brood gehaald bij de bakker om op hoek ja,ja zelfs op zondag vers brood. Het was toch al 10 uur toen Bob en Menno ons uitzwaaiden..Parijs infietsen was geweldig maar eruit was een ramp. Zoveel aanwijzingen dat we geen tijd hadden om ons heen te kijken,maar goed de omgeving was ook niet heel interessant. De buitenwijken oa Banlieux zijn niet echt mooi. Wel fantastisch fietsweer,maar behoorlijk pittige route. Zeer glooiend en een paar heftige klimmetjes. Niet erg ver gekomen,65 km. Zitten nu op het platteland in een klein dorpje op een grote paardenfarm/stoeterij. Voor het eten naar een naburig dorp gefietst (heerlijk zonder bagage)maar er was alleen nog een baguette fromage te krijgen. Als je trek hebt smaakt alles goed.
Oh ja toch nog een tampon vandaag in een kleine basiliek in Longpont,een schattig klein kerkje.
En de eerste krekels gehoord, en natuurlijk onze koekoek die met ons mee lijkt te reizen.
De beentjes hebben rust nodig dus lekker naar bed en morgen gezond weer op.

• 29 Mei 2012 - 20:20

Bernadette:

Echt een pittige route, zo lijkt mij. Zoeken naar de 'uitgang' kost veel energie. Maar goed het is gelukt. Wat is de volgende stad van enige omvang waar jullie naar toe rijden?
    groetjes en tot horens!