De vriendelijkheid van België!! - Reisverslag uit Lachenen, België van MargreetenDia - WaarBenJij.nu De vriendelijkheid van België!! - Reisverslag uit Lachenen, België van MargreetenDia - WaarBenJij.nu

De vriendelijkheid van België!!

Door: MargreetenDia

Blijf op de hoogte en volg

19 Mei 2012 | België, Lachenen

Gisteren konden we maar kort gebruik maken van het internet van onze gastvrouw vandaar het beknopte verslag.een paar dingen die onvermeld zijn gebleven:ten eerste willen we iedereen die ons gisteren zo enthousiast hebben uitgezwaaid hartstikke bedanken,waarderen we zeer!de gelukspoppetjes,engeltjes,boeddha's en andere geluksbrengers hebben allemaal een plekje gekregen op en aan onze fietsen .En dan nog 2x met 't veer, de eerste van Nieuwerkerk ad IJssel naar Oudekerk ad IJssel en de tweede van Krimpen ad Lek naar Kinderdijk. Zo dat is rechtgezet.
En vanmorgen vroeg weer op voor deze dames op leeftijd!! Weer een prachtige dag,na een uur gingen de lange broeken en mouwen in de fietstas. Van Breda tot een eind in België zo'n 11km een heel mooi natuurgebied langs het riviertje de Mark.Onze zintuigen werden geprikkeld ,we roken en proefden de natuur.de grensovergang hebben we niet gemerkt,stond geen bord,heel mooi eigenlijk,de natuur is voor iedereen.Bij Gammel een boterham bij een straatkapelletje,toen een oudere man erbij kwam en ons vroeg of wij content waren bij" ons lief vrouwke".Nou dat waren wij natuurlijk.Hij wist te vertellen dat een rijke Nederlander een kasteeltje in de buurt had gekocht en laat dat nou Heerma zijn.van die boorplatforms.
Onderweg nog een heerlijke omelet gegeten op een zonovergoten terras.
Wat heel bijzonder is dat iedereen onderweg toetert,de duim opsteekt, voor je stopt en Santiago goeie reis roept. Vandaag wel heel leuk dat we door een dame aangesproken werden terwijl we op de fiets zaten,om een tasje koffie te komen drinken,en dat hebben we ook gedaan.Bijzonder leuke ervaringen. Nu in een BenB in de buurt van Lier op een mooie boerderij waar we wel een paar dagen zouden willen blijven.
De dames doen 't goed ,weer 90 km in de benen en lekker bruinverbrand.

• 19 Mei 2012 - 20:42

Willem:

super mooie dag voor jullie , om jalours om te worden

• 20 Mei 2012 - 09:47

Ariette:

Gezellig om elke dag jullie belevenissen te lezen. Leuk om te horen dat de mensen zo spontaan reageren. Dat juliie nog maar veel tasjes koffie krijgen aangeboden!

• 20 Mei 2012 - 14:01

Nico:

hallo
    DAMES/
    VANNACHT VEEL WATER GEVALLEN.
    leiden maraton gelukkig droog
    amalia vaars dikke stier weer een
    telefoon in mijn broekzak verder alles goed . veel fietsplezier en veel kilometers.
    ames