Het aftellen is begonnen!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van MargreetenDia - WaarBenJij.nu Het aftellen is begonnen!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van MargreetenDia - WaarBenJij.nu

Het aftellen is begonnen!!

Door: MargreetenDia

Blijf op de hoogte en volg

06 Mei 2012 | Nederland, Amsterdam

Het aftellen is begonnen.... Nadat we ruim anderhalf jaar geleden besloten hebben naar Santiago te fietsen zijn we volop actief geweest met verschillende voorbereidingen. Een lezing bijgewoond in Nijmegen,2x naar de fietsvakantiebeurs geweest,boeken gelezen, mensen gesproken die de tocht al 1 of 2x gefietst hebben, een paar dagen gefietst in de heuvels van Zuid Limburg ,een workshop fietsreparatie-en onderhoud en niet te vergeten Willem en Nico voorbereiden op 6 saaie sobere weken zonder hun sprankelende vrouwen(ha,ha)We gaan onze mannetjes natuurlijk ontzettend missen en zij ons(mogen we hopen!) Hemelvaartsdag fietsen we heen en terug van Hazerswoude naar Haarlem om onze eerste stempel te halen in het voormalige St.Jacobs Godshuis,om dan de volgende dag de route te vervolgen naar Breda. Hartstikke leuk als je ons zou willen volgen via dit blog en reacties zijn natuurlijk heel welkom.

• 08 Mei 2012 - 07:29

Aartjan En Nelleke:

Margreet en Dia, heel veel succes,maar vooral veel plezier tijdens jullie fietstocht naar Santiago. Wij zullen jullie zeker blijven volgen.
    Groetjes Aart-jan en Nelleke

• 08 Mei 2012 - 14:55

Adrie Van Diemen:

Alles op eigen menselijke kracht. Fietsen is de ideale manier om contact met het landschap te hebben waar je doorheen trekt en toch grote afstanden af te leggen. Zus en maatje heel veel plezier en leuke ervaringen. Leg het vast in woord en beeld. Zo'n belevenis komt niet snel terug. Mvrgr Adrie

• 12 Mei 2012 - 19:36

Hans Heerings:

Ik kan niet anders dan heel veel respect voor jullie hebben. Met jullie inzet moet deze reis zeker een succes gaan worden.

Hans.

• 14 Mei 2012 - 17:28

Renger Gerda Geurts :

Hallo Margreet en Dia .
    We wensen jullie verschrikkelijk veel mooi weer toe en een hele mooie reis waar we de verhalen later wel van zullen horen en zien .
    En volgen doen we je wel via deze weblog.
    PS en Kappie zoeken we wel een keer op of tie moet maar naar Putten komen .

Groetjes Gerda en Renger

• 16 Mei 2012 - 20:10

Je Beste Knecht :

Succes

• 17 Mei 2012 - 09:16

Nico En Katy:

Hey, dames, wij wensen jullie veel succes en een prachtige trip. Dapper!
    Ook wij blijven jullie volgen. Nico en Willem, ik hoop dat jullie je ook voorbereid hebben, bv kookles:-)
    Groeten, Nico en Katy

• 17 Mei 2012 - 09:54

Jan En Marijke:

Veel succes met de reis, en dat je er veel plezier aan mag beleven.
    We zijn vrijdag in Breda, koffie staat klaar.

• 17 Mei 2012 - 22:22

Marion:

Dia en Margreet, heel veel plezier, erg stoer hoor!!!!!
    Ben trots op mijn nichie!!!!!! en natuurlijk ook op Margreet.
    Veel plezier, ik ga jullie volgen.
    liefs Marion